Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grova limpor

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm filmjölken till ca 25 grader. Smula jästen och häll på filmjölken. Tillsätt salt, smör, rågsikt, rågkross och ca 6 dl av mjölet. Jäs det i en timme.
  2. Tillätt mer mjöl om det behövs. Gör 2 st limpor. Jäs på smord plåt 30-40 min. Grädda på nedersta falsen ca 45 minuter i 175 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.