Jättegoda, nyttiga och saftiga!
Instruktioner
- Blanda följande i en skål: råg/vetekli, müsli, grovt rågmjöl, vetemjöl, bakpulver, kardemumma och kanel.
- Blanda i en annan skål följande: ägg och fruktos/socker.
- Därefter tillsätts: olja, kefir/yoghurt och banan som mosas med gaffel.
- Skär äpplet i små tärningar, strö lite mjöl över hacket.
- Blanda de torra ingredienserna med äggblandningen. Sist tillsätts det skurna äpplet.
- Klicka upp smeten i formarna. Grädda i mitten av ugnen 175°C i ca 20 min.
Publicerat den
18 juli 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegoda muffins=) Smaken påminner lite om pepparkakor tycker jag. Istället för socker använde jag brun farin och för att göra dem laktosfria använde jag laktosfri mat-yoghurt annars följde jag receptet til stor del. Dem är precis som beskrivningen jätegoda nyttiga och saftiga.
Så sjukt goda muffins tror jag aldrig jag smakat!! Mums!!!
Mycket goda och mättande perfekt mellanmål!