Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grovt bröd

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Mycket lättbakat bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj och bröa en 2 l form med rågmjöl.
  2. Lös jästen i vattnet, rör ned alla andra ingredienser. Lägg smeten i den bröade formen, strö lite rågmjöl på toppen och tryck ned smeten i formen.
  3. Låt jäsa i 55 min. Grädda 50 min i 175º.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • MammaIrene 17 september 2008

    Jättegott! Jag använde dock bara ´halva jästmängden o det gick jättebram har läst någonstans att vi fta använder för mycket jäst nör vi bakar så jag försöker tänka på det..... Tack för receptet!

  • siggemyra 12 april 2009

    Jätte gott bröd.

  • Tutish 15 november 2009

    Jättegott och jätteuppskattat!! Jag dubblar receptet, förutom jästmängden och får på så vis två fina limpor:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.