Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grovt filmjölksbröd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Detta saftiga grovbröd fick jag av en kollega på ett dagiskök. Det tar lite tid i ugnen, men det är väl värt att vänta på.

Ingredienser

Instruktioner

Röres ihop och hälles i smorda brödformar. Gräddas först i 175 grader i 30 minuter, sen sänker man värmen till 150 grader och gräddar vidare i 2,5 timme. (japp, du läste rätt - 2,5 timme) Efter gräddning rullar man in bröden i fuktiga handdukar. Låt svalna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Bryggbagarn 19 augusti 2010

    Tillsatte lite salt i degen trodde det behövdes! De var så himla enkla att göra och goda! Kommer att göra fler gånger!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.