Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grovt finskt bröd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Hälsobröd

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienserna i en bunke väl
  2. Häll i olja, filmjölk och sirap blandas, smeten blir lös Häll i 2 smorda ev, bröade formar ställ nederst i ugnen i 175 grader i 80-90 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • delikat 6 april 2008

    Efter vissa förändringar i receptet ger jag det en 4:a! Jag har minskat på sirapsmängden från 1,5 dl till 2 msk. Bytte ut vetekli mot havrekli och ersatte vetegroddarna med havregryn (man tager vad man haver...). Brödet är lätt att baka och det blir två fina formbröd.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.