Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grovt lingonbröd

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Hittade ett liknande recept i en tidning och testade mig fram till följande recept. Grovt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ihop de torra ingredienserna. Rör ner sylt, sirap och filmjölk (eller yoghurt). Lägg degen i en brödform klädd med bakplåtspapper. Strö solroskärnor eller rågkross över. Gräddas i nedre delen ca 1 timme.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • su.deptofeng@yahoo.com 4 maj 2013

    Vad är temperaturen i ugnen??? tack

  • Nillanpst 5 maj 2013

    175 grader!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.