Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grovt nöt och fruktbröd

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Väldigt saftigt, gott och mättande bröd som inte behöver jäsa!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke. Rör i honung, yogurt och lingon. Riv i äpplerna. Tryck i smeten i brödformar, man kan både smöra och bröa formen eller lägga ett bakplåtspappar i. Lägg eventuellt på frötoppingen.
  2. Grädda limporna i 60-80 min, nedre delen av ugnen i 175 grader.
  3. Känn med sticka för att kolla om limporna är klara.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • hybrex 4 februari 2010

    Shit vad mycket nöttre och frukt, blir en hel del kalorier

  • Tissanova 2 april 2010

    Jättegott bröd! Saftigt bröd med tuggmotstånd. Gör det idag för andra gången!

  • anifre 20 maj 2011

    Suveränt gott bröd att njuta med bara smör på.

  • Ninani5 13 juli 2012

    Sanslöst gott bröd! Rekommenderas. Det är mycket mättande.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.