Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grovt snabbröd med frukt

 
Skriv ut

Ett fiberrikt och nyttigt bröd med hela korn så att man blir ordentligt mätt och att blodsockret håller sig på jämn nivå. Plus att det går snabbt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda alla torra ingredienser tillsätt tranbär, keso och yoghurt och rör snabbt ihop till en jämn smet.
  3. Häll smeten i en smord brödform, jämna till ytan med en slickepott och grädda mitt i ugnen i 1 timma.
  4. Ta brödet ur formen, låt det kallna något innan det skivas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.