Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grundrecept för saft - diabetiker

 
Skriv ut

Nyttigt för alla!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bären med vatten i 15 minuter. Häll upp massan i silduk över en bunke och låt saften självrinna i ca 30 minuter.
  2. Mät saftmängden, så att det går att beräkna hur mycket Canderel som behövs. Häll tillbaka saften i den rengjorda grytan, rör ner Canderel och låt koka ett par minuter. Skumma om det behövs.
  3. Rör så lite som möjligt. Blanda ut natriumbensoat i lite av den kokheta saften och rör sedan ut detta i hela saftsatsen. Fyll saften på rena flaskor. Förvara saften svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.