Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gryta à la Cato

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Detta blev jag bjuden på av en väldigt god vän till mig. En härlig mix av färs och filé.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn filén, salta och peppra. Över i gryta. Bryn lök och paprika, salta och peppra. Över i gryta. Slå i alla kryddorna + lite vatten. Koka i 20 minuter. Bryn färsen, salta och peppra. Över i grytan. Häll i creme fraiche och grädde. Värm och servera. Servera med ris eller potatis och en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Heisjo 9 februari 2010

    Underbart god!! Vilken härlig smak kombination mellan curry och kardemumma:-) Passar både stora och små smaklökar. Rekommenderas varmt!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.