Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gryta Bamnja med okra

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 3 timmar 35 minuter
Skriv ut

Bosnisk gryta, långkok

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i små bitar, fräs det i smöret i en gryta. Dela varje lök i 8 bitar, lägg över köttet. Strö över allkrydda och salta. Låt koka i 2-3 timmar, gärna längre.
  2. Lägg i okran och småkoka ytterligare 30 minuter. Tillsätt tomatpuré och ett glas vatten och låt puttra under lock 15-20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.