Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gryta med doft av kardemumma

(1 kommentar)  
Skriv ut

En smakrik och god gryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla och bryn köttet, tillsätt vatten och buljongtärningen. Låt koka ca 45 minuter.
  2. Skär purjolöken i strimlor. Lägg den i grytan tillsammans med tomatpurén och kryddor. Låt småkoka ytterligare 30 minuter.
  3. Strimla paprikan, vispa ut mjölet i lite kallt vatten. Rör ner redningen, créme fraiche och paprikorna i strimlor. Låt grytan koka ytterligare i 5 minuter.
  4. Servera med kokt ris, ananas och banan.
  5. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lisa66 29 februari 2012

    Det här var jättegott! Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.