Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gryta med julens kryddor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fläskfilén blir julfin med ingefära och kanel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i tjocka skivor och purjolöken i bitar. Salta och peppra köttet, bryn i smör i en stekpanna.
  2. Ta upp köttet och fräs purjolöken i smör.
  3. Vispa ihop grädde, kalvfond, ingefära, kanel, soja och russin i en låg, vid gryta.
  4. Lägg i kött och purjolök, låt puttra 4-5 min.
  5. Servera med chutney och potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.