Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gryta med köttfärsbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god och enkel rätt att tillaga.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skiva Potatisen. Blanda Köttfärsen med salt och ägg. Rulla till stora köttbullar och platta till dem så att de blir biffar. Stek dem i fettet. Stek sedan löken. Hälli Potatisarna , Biffarna och den stekta löken i kokande vatten. Sätt i kryddpepparn, buljongtärningen och lagerbladet. Koka till potatisen är mjuk ca 15 min Serveras med en mjukmacka med ost på. Mjölk som dryck. Kan avnjutas som soppa eller gryta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.