Matigare svamp har jag aldrig ätit, köttig i konsistensen och med god smak. Kan ersättas med annan svamp.
Instruktioner
- Bryn kycklinglåren i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar.
- Flytta över dem till en gryta och häll över 2 dl vatten. Bräsera i 20-30 minuter.
- Hacka under tiden schalottenlök, vitlök och ostronskivling.
- Fräs lök och vitlök i smör tills de mjuknat, ska ej ta färg. Ta upp och tillsätt i grytan.
- Fräs svampen i smör tills den fått färg och tillsätt även den i grytan.
- Häll över grädden och tillsätt grönpeppar, fond och smaka av med salt och peppar.
- Koka upp och småkoka i 10 minuter. Red av med Maizena.
- Klipp persilja över och servera med pressad potatis, ris eller pasta.
Publicerat den
21 juli 2009
Liknande recept
Skriv kommentar