Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gryta med sting

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rödkål är bra bas i grytor...prova här tillsammans med kanel och saffran. Varmrätt eller tillbehör till quorn, korv, kött...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala morot och rotselleri. Riv rödkål och morötterna grovt. Med grova sidan på matberedaren går det snabbt.
  2. Smält matfettet i en stekgryta. Lägg i det rivna och strö på saffran. Fräs tillsammans några minuter.
  3. Tillsätt kanelstång, vinäger och grönsaksbuljong. Koka 5 - 7 minuter utan lock. Salta eventuellt.
  4. Servera grytan som huvudrätt eller som tillbehör till quorn, korv, kött...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.