Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gryta på skinkstek

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Det går bra med fläskfilé också om man vill. Godast med kokt ris till.

Ingredienser

Instruktioner

Skär skinksteken i strimlor. Hacka ner paprika, tomat, purjolök och zucchini. Krydda köttet med chiligrillkryddan, stek lite snabbt så bitarna får färg runt om. Lägg över dem i en ugnsfast form. Stek därefter grönsakerna ett par minuter så de börjar mjukna. Lägg dem därefter ovanpå köttet. Späd i pannan med grädden. Rör i osten, curry, paprikapulver, salt och peppar efter egen smak. Red eventuellt av såsen med lite mjöl och häll den sedan över köttet i formen. Gratinera i 225 grader i 20 minuter. Skiva en banan och lägg i och gratinera i 5 minuter till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.