Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grytbas till fyra grytor

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Perfekt att ha i frysen när man snabbt vill göra en gryta. Bara att fylla på med sina favoritgryttillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

Skala lök och morot och skär i grova bitar. Bryn grytbitarna i smör i stekpanna i omgångar Lägg över i en stor kastrull. Tillsätt vatten och öl Koka upp och skumma av. Tillsätt lök, morot, peppar, lagerblad soja och salt. Sjud under lock i 1-1,5 timmar Ta upp grytbitarna och fördela i fyra frysförpackningar. Sila av buljongen och fyll på förpackningarna. Ca 4 dl buljong i varje. Låt svalna och frys in.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.