Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grytfilé med rödvins- och balsamicosås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Prova även att göra såsen med den krämiga hallonbalsamicon, gott till all sorts grillat fläskkött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken grovt. Bryn fläskfilén runt om i en gjutjärnsgryta. Salta och peppra. Tillsätt lök, timjan, vatten och fond. Låt den puttra under lock i 20 minuter.
  2. Ta upp fläskfilén och håll den varm i aluminiumfolie. Sila fonden och mät upp 2 dl. Blanda fonden med timjan, grädde och rödvin i en såskastrull.
  3. Koka upp tillsätt balsamvinäger och redningen och koka 1 minut. Smaka av med salt och peppar. Servera med potatis och grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.