Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar bra till vickning eller huvudrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skala potatis och lök. Skär potatisen i tunna skivor och lägg dem i en ugnssäker form.
  3. Skiva löken. Fräs den i smör i en stekpanna tills den blir mjuk.
  4. Skala och hacka äggen.
  5. Lägg löken över potatisen. Strö över ägg och persilja. Lägg på anjovisfiléerna. Tillsätt anjovisspadet och grädden. Strö över den rivna osten.
  6. Grädda i ugnen ca 15 minuter.
  7. Servera med bröd , smör och ost.

Kommentarer (2)

  • maggan123 31 juli 2009

    har nu prövat ditt recept,det var underbart gott, kommer att göra denna rätt många gånger. MVH. maggis

  • pullan21 1 oktober 2012

    Har lagat detta förut och det är en riktig god allt i ett rätt! Värt att prova på!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.