Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gubbröra på kavring

 
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

En god förrätt, blir godast om den får stå några timmar i kylen innan servering

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka persilja, dill, gräslöken, grovhacka ansjovisfiléerna och hårdkokta äggen. Bred smör på kavringen. Mosa de hårdkokta äggen med äggulorna. Blanda ner ansjovisen och tillsätt kryddorna. Smaka av och kontrollera sältan. Skeda upp på kavringen och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.