Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gubbsallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Väldigt enkel att göra. Blir nästan bättre efter en dag i kylen. Går lätt att fördubbla.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka löken Skär sillen i mindre bitar (ca 1cm) Finhacka dillen Skär potatisen i små tärningar (ca 1-2 cm) Lägg allt i bunke. Blanda i crème fraiche. Smaka av eventuellt med salt och peppar. Jag brukar inte tycka det behövs, matjesillen är salt i sig själv. Men det är upp till tycke och smak. Bäst att du provsmakar utan salt och peppar först. Dekorera med ägget (antingen skuret i "båtar" eller finhacka) och eventuellt gräslök om så önskas.

Kommentarer (1)

  • mammis 5 april 2012

    Mmmmmm jättegod verkligen, tog lite majonäs i för balansen..kommer att fortsätta göra denna hädanefter..Tack för bra recept :))

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.