Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gudomlig kycklingfilé

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En supergod och lättlagad rätt som vi ofta äter hemma hos oss. Gott med en grönsallad och kokt ris till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda marinaden. Lägg filéerna i dubbla platpåsar och häll i marinaden. Marinera i 3 - 4 timmar eller över natten i kylskåp.
  2. Lägg filéer och marinad i en eldfast form. Blanda grädde och crème fraiche försiktigt och häll över filéerna.
  3. Tillaga i ugn 250 grader ca 30 - 40 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • rambor 23 april 2009

    Tack för det jättegoda och enkla receptet, kommer att laga det igen. Alltid skönt när "maten sköter sig själv". Absolut värt 5 stjärnor.

  • tovzan 13 maj 2009

    Verkligen gott och uppskattat av alla!!

  • tjockajag 23 april 2010

    Har gjort detta recept många ggr och det är helt underbart gott. Kycklingen blir så mör och fin!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.