Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gudomliga kanelhjärtan

 
  • Serverar: 20-30 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Väldigt goda kakor

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop socker och smör tills det blir vitt och fluffigt - krokarna på elvispen funkar fint till detta moment.
  2. Blanda i mjöl och marsánpulver och arbeta ihop till en smidig deg.
  3. Låt vila i kylen ca 30 minuter.
  4. Kavla ut degen till en platta ca 4 m tjock. Ta ut hjärtan med pepparkaksmått.
  5. Pensla med uppvispat ägg.
  6. Blanda kanel och socker och doppa kakorna i blandningen.
  7. Lägg kakorna på en bakpappersklädd plåt och grädda i 200 grader i 6-8 minuter eller tills kakorna får fin färg, lite gyllene färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.