Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gudruns Semlor

 
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

Blir porösa och luftiga bullar

Ingredienser

Instruktioner

Blanda allt som en vanlig bulldeg , låt jäsa i 30 min. Baka ut till runda bullar som ska jäsa i 30 min. Grädda 5-10 min i 250 g. Skär lock av bullen och gröp ur innanmätet som du blandar med mandelmassa och lite mjölk för att få det smidigt. Lägg tillbaka i hålet och lägg på vispad grädde och locket. Pudra florsocker över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.