Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Guf till glass

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En söt massa som påminner om marshmallws i smaken. Gott om man gillar söt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggvitorn. Tillsätt sockret, ättikan, saft och karamellfärg. Blandningen vispas tills konsistensen är krämig.
  2. Du kan använda andra safter eller färger.
  3. Om du vispar över ett vattenbad så blir guffet bättre.
  4. Om du smälter sockret i lite vatten så blir det inte så knastrigt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Balino 14 februari 2009

    Gott att ha till glass!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.