Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gulasch av färs

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

En kryddstark, god och komplett rätt som passa att laga i större mängd och sedan ha i frysen.

Ingredienser

Instruktioner

Skiva paprikorna. Skala och skiva lök och vitlök. Fräs paprika, lök och vitlök i olja ca 3 min. Tillsätt färs och fräs ca 3 min. Strö över mjöl och tillsätt vatten, krossade tomater, buljongtärning, kummin, paprika, salt och peppar. Rör om och låt puttra ca 20 min. Servera med kokt ris, tunt skuren gurka och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.