Hela familjen kommer att låta sig väl smaka; mört fläskkött som har fått puttra länge på spisen tillsammans med kryddiga grönsaker.
Instruktioner
- Skär köttet i portionsstora bitar. Skala och hacka lök och vitlök fint. Dela kålen med två gafflar så att den blir fluffig.
- Smält matfettet i en stor gryta. Bryn köttet kraftigt och ta upp det från grytan. Lägg i lök och vitlök och fräs tills löken är mjuk. Tillsätt kålen och krydda med salt, peppar, kummin, paprikapulver och en nypa socker.
- Lägg ner köttet i grytan och blanda ner tomatpuré, buljong och vin. Täck över med lock. Sätt ner värmen och låt det sjuda i ca 1½ timma tills köttet är mört och färdigt.
- Ansa och hacka paprikan och blanda ner den. Låt sjuda ytterligare 5 minuter med potatis och gräddfil.
Publicerat den
4 februari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar