Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gulaschgryta med färs

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En härligt mustig köttgryta som du kan göra dubbel sats av och frysa in. Bra att ha som fyllning i paj eller crépes.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva löken. Kärna ur och strimla paprikorna. Fräs löken i smör och lägg över i en gryta. Bryn färsen. Lägg den i grytan och blanda ner paprika och passerade tomater. Tillsätt salt och kryddor. Låt grytan koka på svag värme tills grönsakerna mjuknar. Smaka av och servera.
  2. Servera med kokt potatis, ris eller pasta

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.