Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gulaschsoppa

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Den vinnande gulaschen i Gulasch Open under Skördefesten 2001 i Lund.

Ingredienser

Instruktioner

Tärna grönsakerna och fräs dem i oljan ca 10 minuter. Häll på vatten så det täcker grönsakerna. Lägg i kummin, lagerblad och paprikapulver och låt koka 10 minuter. Lägg i det tärnade köttet och späd eventuellt med mer vatten så att kött och grönsaker täcks. Koka upp och smaka av med buljong, salt, peppar och eventuellt mer paprikapulver. Låt koka ytterligare 30-40 minuter. Lägg i den tärnade potatisen 10 minuter innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • mariew64 18 augusti 2008

    jättegod soppa precis som denna soppa ska vara..med kött o inte köttfärs!!!

  • Nettan31 22 september 2009

    Jätte god soppa!!!Något av det godaste jag ätit:)!!!

  • Anqh 11 december 2009

    Hej, hur mycket kummin brukar du ha i?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.