Instruktioner
Skala lök och potatis.
Skölj paprikan och rensa den invändigt.
Hacka löken,
skär potatisen och paprikan i små tärningar.
ca1 cm stora kuber är lagom.
Fräs allt du hackat i en stekpanna.
Använd gärna olivolja så blir det nyttigare.
Häll det du fräst i en stor kastrull och börja steka nötfärsen.
Salta och peppra färsen efter eget tycke
och när färsen är klar
blandar du den med de
frästa grönsakerna i kastrullen.
Tillsätt vattnet, köttbuljongtärning, krossade tomater och kummin.
Låt koka i 10 minuter.
Smaka av och tillsätt mer salt och peppar om nödvändigt.
Garnera gärna gulaschsoppan med färsk persilja och servera med färskt matbröd.
Snabb och enkel att göra. Hade färdig köttfärs med tacokryddning so mjag slängde i blev riktigt bra, skippade kumminen då... görs igen.
Mycket gott. Tog vildsvins kött som jag hade förkokt. La i en kanelstång. Alla tyckte det var varmt och gott. Bra vinter mat:)
Riktigt gott. Använde quornfärs istället för köttfärs, gav ett kanonresultat!