Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Guldgrävarsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Guldgrävarsoppa

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn färsen i olja.
  2. Hacka löken och riv morötterna grovt . Hetta upp oljan i en stor gryta. Fräs lök och morötter ett par minuter. Krydda med salt och peppar i lök och morotsfräset och tillsätt färs, tomatkross, tomatpuré, kryddor, sambal badjak, örtkryddor och buljong.
  3. Sjud samman sopppan i ca 20 minuter. Tillsätt majskornen. Späd ev med mer buljong till önskad konsistens och smaka av med balsamvinäger. Servera soppan hett med gott bröd till och creme fraiche.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.