Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Guldkorn

 
Skriv ut

Fina finax korn, stött o. blött!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en eldfast form. Koka lasagneplattorna i vtten, olja (enl. ursprungsreceptet). Byt till kallt vatten. Skiva lökarna, champinjonerna, morötterna och paprikorna. Bryn/stek det skivade. Tillsätt crème fraiche, vatten och buljongextrakt. Låt alltsammans koka några minuter.
  2. Varva i formen lasagneplattor med minimozarellor och grönsaksröran. Strö ganska rikligt med riven ost/gratängost överst.
  3. Sätt in formen i ugnen på 200 grader. Rätten är färdig när osten smält.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.