Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gullans sherry!

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Superenkelt och jättegod 70-tals recept!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Allt blandas väl i en relativt stor hink. Täck inte hinken!
  2. Rör så ofta du kan den första veckan. Efter en vecka sätter du på plastfolie som du sticker några lufthål i.
  3. Låt blandningen vila i tre veckor.
  4. Töm över sherryn i en annan hink ett par gånger med ett par dagars mellanrum med slang utan att bottensatsen kommer med. När du tycker att drycken förefaller alldeles klar är det dags att fylla flaskorna.
  5. Nu har du en utmärkt sherry att bjuda både kolleger och vänner!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.