Smörgåstårta som vi alltid fick när min farmor fyllde jämna år. Krabbsalladen är enormt god! Gör alltid tårtan minst 12 timmar innan så den blir saftig! Det finns inget värre än torra tårtor.
Instruktioner
- 8-12 bitar
- Skvätt lite vatten på brödet innan du börjar, för att få tårtan extra saftig.
- Finhacka selleri och paprika. Rensa krabban.
- Vispa grädden, blanda ned majonnäs, chilisås, krabba, paprika, konjak och selleri.
- Lägg ihop 2 skivor hönökaka till en rundel. Lägg på hälften av salladen.
- Bred kräftosten på nästa skiva som placerats över salladen.
- Lägg på nästa brödskiva och resten av salladen.Täck med de sista brödskivorna.
- Vispa grädden och blanda med majonnäs. Bred blandningen över hela tårtan. Täck med plastfolie och ställ den i kylen över natten.
- Garnera tårtan med räkor/kräftor, citronskivor, kaviar och dill.
Publicerat den
25 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar