Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gulyásleves (Gulas soppa)

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ungersk nationalrätt nr 1. Ska bli mer som en gryta fast den kallas soppa.

Ingredienser

Instruktioner

Tärna köttet i grytbitar. Hacka och fräs löken i oljan. Tillsätt en nypa salt och paprikapulver. Rör om. Häll direkt på vattnet och låt puttra under lock. Under tiden skalar du tomaterna och hackar den gröna och röda paprikan. Krydda med hela kummin, peppar, paprikapulver och salt. Skala och skär potatisen i klyftor eller små tärningar som blandas med köttbuljongen i grytan. Koka cirka 20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.