Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gunillas chilikyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Två favoritrecept har mixats och detta blev slutresultatet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingköttet (gärna i en wokgryta), Ställ åt sidan. Stek vattenkastanjen och lägg över till köttet. I en gryta rör ihop; kokosmjölk, pressad vitlök, en skvätt soya för färgens skull, limejuicen. Låt koka ihop och smaka av med salt och peppar. Häll över kycklingen och låt puttra tills köttet är klart.
  2. Vill man ha mer sting i det så tillsätt mer Sweet Chilisås.
  3. Servera med färsk pasta eller nudlar som kokats enl anvisning på förpackningen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.