Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gunillas vildsvinsgryta med ölkorv

 
Gunillas vildsvinsgryta med ölkorv Gunillas vildsvinsgryta med ölkorv Gunillas vildsvinsgryta med ölkorv
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En enkel och mycket lättlagad färsgryta där du får användning av vildsvinsfärsen som ligger i frysen. Går naturligtvis bra att tillaga med vanlig nötfärs istället. Jag har provat bådadera och man känner ingen skillnad. Tillagas under tiden som riset kokar färdigt.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn färsen i en stekpanna, lägg över i en gryta. Skär korvarna i tunna slantar och bryn utan fett. Lägg över i grytan. Hacka löken, skär paprikorna i breda båtar och bryn tillsammans och lägg över i grytan. Låt majsen och oliverna rinna av i ett durkslag. Tillsätt nu i grytan: tacosås, buljong och oregano. Krydda inte ännu eftersom korvar ger smak åt grytan! Låt puttra i 10 minuter. Lägg i oliver och majs. Krydda eventuellt med salt och svartpeppar. Servera med ris, och en kall pilsner.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.