Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gunnels chokladkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

En kladdig chokladkaka. En riktig non-stop kaka. Mums,....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarinet. Vispa ägg och socker pösigt, gärna med elvisp. Blanda samman mjölet, kakaon och vaniljsockret. Rör ner blandningen i äggsmeten. Vänd till sist i matfettet. Häll smeten i en låg, rund form ca 27 cm i diameter.grädda kakan i 175 grader 15-20 min. Låt kakan svalna. Sikta ev florsocker över.
  2. Vaniljglass är gott till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • moafrid 28 augusti 2010

    Super god, riktigt lätt att baka och inte så mycket disk! en Helt underbar kaka!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.