Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gunnis knäckkakor

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Har inte provat dessa än, med de ska vara riktigt goda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda smör och havregryn. Vipsa samman ägg med socker och rör i havregryns- och smörblandningen. Blanda mjöl med bakpulver och rör ner i smeten.
  2. Klicka smeten i alu-folieformar. Grädda kakorna ljusbruna i 175 grader ca 15 min.
  3. Blanda fyllningen i en kastrull och sjud ca 8 min på svag värme under omrörning. Fördela knäcksmeten i formarna och grädda ytterligare 8-10 min tills det bubblar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.