Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gunsans herrgårdskyckling!

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Min storasyrras favoriträtt, underbart god kycklingrätt som alltid uppskattas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingen i bitar, ta bort skinnet. Skölj och skär purjon i bitar och fräs i smöret tills den mjuknar. Lägg purjon i smord form, ha över kycklingbitarna och krydda.
  2. Stek baconet hårt, låt rinna av på hushållspappar. Smula i småbitar och strö över kycklingen.
  3. Vispa ihop mjöl-mjölk-senap och ha därefter i den rivna osten och sist creme fraichen och blanda. Bred smeten över kycklingbitarna och strö sist över de hackade örterna. Grädda i 225 grader i 20-25 minuter. Servera med ris och grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Molgan 30 mars 2009

    Tack för ditt recept. Denna rätt var otrolig god. Den kommer vi att göra flera gånger om Mvh Molgan

  • loppan35 13 juni 2009

    detta var en himmla god rätt! en 4 i betyg

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.