Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gurksallad med dill och yoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och uppfriskande.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skölj gurkan. Skär av ändarna och skiva eller hyvla tunna skivor.
  2. Skala och finhacka löken och rör ihop med yoghurt, vinäger, senap och smaka av med salt, peppar och socker. Rör ner dillen. Blanda såsen och gurka, låt stå och dra i 10-15 minuter och smaka ev av med mer salt, peppar och socker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.