Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gurksallad med gräddfil

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Jag är uppvuxen med min pappas ungerska mat och den här salladen hade vi som tillbehör till kycklingrätter oftast.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hyvla bort skalet på gurkan och skiva den tunt.
  2. Lägg ner gurkskivorna i en bunke och häll över gräddfilen. Blanda.
  3. Ner med paprikapulvret och salta och peppra efter behag.
  4. Låt stå i kylen i minst 20 minuter.
  5. Gott till kycklinggrytor, köttgrytor eller en bit stekt kött.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.