Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gurksoppa med vinpärlor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Soppa är en bra förrätt tycker jag.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla gurkan på råkostjärn. Ställ ca 1 dl strimlor åt sidan. Hacka löken och fräs den med persilja och basilika utan att bryna. Tillsätt gurkan (inte den dl du ställt åt sidan) och buljongen och koka ca 10 min. Sila och spar buljongen. Kör det silade i mixer och blanda ner buljong och grädde. Smaka av med salt o peppar. Hacka rädisorna och blanda med vitlök och creme fraiche. Låt soppan koka upp, tillsätt vinet och toppa med rädisgrädde och gurkstrimlor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.