Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gurksoppa med yoghurt och dill

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Friskt smakande gurksoppa !

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala gurkorna och skär dom i bitar. Lägg i en mixer och blanda med yoghurten, vitlöksklyftorna, mjölken och vinet. Smaksätt med salt, peppar, socker och tillsätt olivolja, citronsaft och lite dill. Mixa igen.
  2. Servera väl kyld med en dillkvist som garnering!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.