Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gustavs kalaspannkaka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Crepesliknande pannkakor som är smakrika och väldoftande. Passar såväl till efterrätt som till kaffestunden

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop mjöl, salt, kardemumma, citronskal och mjölk. Tillsätt läsk och ägg och häll över i en tillbringare. Grädda pannkakorna i smör över medelgod värme på båda sidor, gyllengula. Vik dem på hälften två gånger och håll dem varma i ugnen på 67 grader.
  2. Servera med vaniljglass och färska eller frysta bär, lätt sockrade.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.