Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gwens grönsaker med ingefära och tofu

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En het smårätt eller ett smakrikt tillbehör som för mig - med eller utan tofu - hör ihop med "Gwens kycklingbitar med chili och citrongräs". I receptet jag en gång fick är bönor den enda grönsaken, men jag har själv bara gjort det med en färdig thai wok-mix.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skiva ingefäran tunt och hetta upp oljan i en wokpanna. Fräs ingefäran hastigt i oljan och tillsätt grönsakerna. Woka grönsakerna under omrörning tills de börjar bli mjuka. Tillsätt tofun i bitar. Smaksätt med sojasås och oyster-/fish sauce efter tycke och smak. Om du vill kan du även smaksätta med några droppar sesamolja och/eller salt och peppar. Servera som smårätt eller tillbehör - fungerar även bra utan tofu - ex till wokad kyckling.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.