De här krabbiffarna är lätt smaksatta med dill, citronskal och salladslök och serveras med citronklyftor.
Instruktioner
- Blanda krabbkött, dill, citronskal och salladslök med händerna och smula samtidigt krabbköttet.
- Vispa ihop ägg och yoghurt och blanda ner i krabbröran tillsammans med 1 dl ströbröd. Blanda sedan med händerna till en slät smet.
- Forma smeten med våta händer till 12 lika stora biffar och lägg dem på ett fat. Vänd biffarna i resten av ströbrödet så att de täcks på båda sidor.
- Hetta upp oljan i en stekpanna på medelvärme. Lägg i biffarna och vänd dem direkt så att de suger upp olja på båda sidor.
- Stek biffarna ca 8 minuter, vänd då och då, tills de är gyllene och knapriga på utsidan och genomvarma. Stek i omgångar om det behövs. Låt biffarna rinna av på hushållspapper och servera med citronklyftor och potatis.
Publicerat den
12 augusti 2011
Liknande recept
Skriv kommentar