Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

För diabetiker

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka persilja, oregano och salladslök.
  2. Blanda alla ingredienser förutom pitabröd i en skål. Rör ihop dem och knåda till en färs.
  3. Rulla färsen till små kulor, som sätts på träspett. Grilla spetten 10-15 min. över kol eller under grillfunktionen i ugnen.
  4. Servera gyrosen i ljumna pitabröd tillsammans med tzatziki eller annan sås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Hannixen 13 oktober 2008

    Gjord3e det här i helgen, det var jättegott. Tog lite merkryddor än det skulel vara samt gjorde även en egen sås till på creme fraish, harissa, sambal oelek, honung, salt och peppar. Blev jättegott. Rekomenderar verkligen det här till alla!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.