Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hällefilé med kapris, räkor och citron

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Stanna till vid fiskbilen en fredag på väg hem från jobbet och detta blev resultatet!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka risonin enligt anvisning på paketet.
  2. Häll av eller skala räkorna. Finhacka persiljan. Salta och peppra fiskbitarna. Vänd dem i mjöl. Hetta upp en stekpanna med smöret och stek fiskbitarna i ca 2 minuter på varje sida.
  3. Värm olivoljan och citronjuicen i en kastrull. Vänd ner räkor, persilja och kapris. Värm hastigt. Krydda med salt och peppar.
  4. Lägg upp fisken på tallrikar. Skeda över räk- och kaprisblandningen och servera med risonin och citronklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.